UW TOTAALINSTALLATEUR

Over ons

Zoekt u als ondernemer een bedrijf dat met u meedenkt? Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel die het beste voor heeft met het milieu én uw portemonnee ? Wilt u meer weten over de allernieuwste snufjes op het gebied van domotica of zon- en licht energie? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Tenminste, als u kwaliteit, vakmanschap en ervaring belangrijk vindt.

Installatiebedrijf Van Dellen bestaat al ruim 35 jaar, maar is nog altijd jong en modern. Jong, omdat het in Franeker gevestigde familiebedrijf in de persoon van Gerard van Dellen en Dirk Dikland wordt aangestuurd door een nieuwe generatie. Modern, omdat het vizier altijd op de toekomst staat gericht. Kwaliteit en ontwikkeling in nieuwe technieken staan er voortdurend hoog op de agenda en daarom is Installatiebedrijf Van Dellen zijn tijd ver vooruit.

Naast de particuliere markt zijn wij al sinds het begin in 1979 werkzaam in de industrie. Het onderhoud en beheer van machines en bedrijfsruimtes is daarom bij ons in goede handen. Wij denken graag met u mee op het vlak van innovatie en duurzame ontwikkeling.

Juist door het werken voor zowel particulieren als bedrijven hebben we een goede mix. Door het bieden van een totaalpakket voor al uw elektrotechnische problemen op het gebied van onder andere verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en besturingstechniek mogen wij ons met recht een allround specialist noemen.

VAN DELLEN BELLEN

Contact

F. VAN DELLEN
Postadres
Hitzumerweg 8
8801 PX FRANEKER

Telefoon
0517-383034

E-mail
info@fvandellen.nlF. VAN DELLEN
Postadres
Hitzumerweg 8
8801 PX FRANEKER

Telefoon
0517-383034

E-mail
info@fvandellen.nl